Jak to funguje

Zveřejněno 28. 3. 2023
Jak to funguje

Vítáme tě na HerníTrh.cz

Vítáme tě na trhu hráčů pro hráče. Sháníš nebo chceš prodat použitou či novou konzoli, hry a další příslušenství? Tak jsi tady správně! Nákup a prodej nikdy nebyl jednodušší a bezpečnější. Už žádné složité vyhledávání na internetu. Tady najdeš vše na jednom místě bez ohledu na značku, žánr hry či typ zařízení. 

Aby ses na trhu dobře orientoval, najdeš tu tři sekce – konzole, hry a příslušenství. Nemusíš se bát nekonečného vyhledávání. Samozřejmě můžeš zadávat další vyhledávací kritéria, abys našel přesně to, co hledáš. To stejné platí i u prodeje.

 

 

Pokud chceš jen po očku sledovat, jak to na HerníTrh.cz funguje či jak se vyvíjí ceny, směle do toho. Nicméně pokud chceš být aktivním uživatelem, tedy nakupovat či prodávat, musíš se registrovat. Protože klademe velký důraz na bezpečný nákup a prodej, všechny směny jsou umožněny pouze přihlášeným uživatelům. Nikdo totiž nechce koupit zajíce v pytli, ani ty. Registrace je opravdu jednoduchá. Klikneš na tlačítko Zaregistruj se a postupuješ dle instrukcí.

 

 

Jakmile se registruješ a přihlásíš se do svého účtu, můžeš svůj obchod rozjet naplno. Přidávat inzeráty, upravovat je, anebo zahájit lov na své vytoužené kousky. Přidat inzerát nebylo nikdy jednodušší. Stačí kliknout na tlačítko Přidat a vzápětí se ti zobrazí formulář, kde vyplníš všechny důležité informace o prodávaném zboží včetně sekce, tagů atd. Zkrátka postupuješ dle instrukcí a zveřejníš. Hotovo.

 

 

V rozhodování ti může pomoct hodnocení jednotlivých uživatelů. Najdeš tam odpovědi, jak uživatel komunikuje, zda zboží odpovídá kvalitě a jak jsou uživatelé s ním celkově spokojeni. Pokud se ti líbí konkrétní vyvěšený inzerát a jsi spokojený i s hodnocením prodávajícího, klikni na pole Mám zájem. Ale pozor! Pokud nejsi přihlášený, je třeba se přihlásit. Teprve až po přihlášení se ti zobrazí kontakty na prodejce. 

 

 

Jen měj na paměti, že je třeba dodržovat tržní pravidla. V případě nějakého prohřešku tě buď nahlásí ostatní uživatelé, nebo se dostaneš do hledáčku admina. A to nechceš.

 

Ale jestli chceš dostávat pravidelnou dávku herních news, přihlas se k odběru novinek. V případě jakýchkoliv dotazů či problémů se neváhej obrátit na naši podporu podpora@hernitrh.cz.